Vihertuotteet ja levät

Kehottiko sinunkin äitisi syömään joka aterialla jotain vihreää? Siinä on järkeä. Vihertuotteet ja levät ovat antioksidanttirikasta ravintoa. 
Spirulina sisältää tärkeitä mineraaleja mm. seleeniä, kalsiumia sekä rikkiä. Chlorella sisältää A-, B1-, B2-, B6-, C-, E- ja K-vitamiinia, nikotiinihappoa, pantoteenihappoa, foolihappoa, kalsiumia, magnesiumia, rautaa, sinkkiä, fosforia, jodia ja klorofylliä. Ashwagandha eli rohtokoiso on yksi ayurvedan kulmakivistä. Sen ainesosat sisältävät mielihyvähormonia serotoniinia. Vehnänoras on huikea ravinnepommi, joka sisältää jopa yli 90 mineraalia ja huomattavia määriä muita elimistöllemme hyödyllisiä ravinteita, mm. kasvua edistäviä aminohappoja: arginiinia, proliinia, seriiniä, tyrosiiniä ja kystiiniä, joiden lisäksi vehnänorasjauheen A-, K- ja E-vitamiinien pitoisuudet ovat korkeat. Vehnänoras sisältää myös C-vitamiinia, koliinia, tiamiinia, riboflaviinia, pyridoksiinia, niasiinia, pantoteenihappoa, biotiinia, lykopeenia, beetakaroteenia, luteiinia ja foolihappoa.  Ohranoras sisältää proteiinia sekä ravintokuitua, foolihappoa ja rautaa. Kotimainen nokkonen on tunnettua suomalaista superruokaa. Nokkosessa on C-vitamiinia, rautaa kuin pinaatissa, lehtivihreää ja kalsiumia. 
Kaikkia näitä saat jauheena, joita on helppo lisätä ruoanlaittoon: smoothieen, leipätaikinoihin, lettuihin jne. sekä vielä helppokäyttöisimpinä kapseleina. Valitse omasi! 
 
Järjestys: