Myymälä

Aminopörssin myymälän aukioloajat:
MA-PE klo 9-18
LA klo 11-15

Osoite ja sijainti
Ruosilantie 1, 00390 Helsinki

Yhteystiedot
info(at)aminoporssi.fi
+358 40 551 8307


Myymälämme sijaitsee aivan Vihdintien ja ja Kehä 1 kulmassa. Myymälärakennuksemme on punatiilinen ja myymälämme ikkunateippaukset erottuvat selvästi Ruosilantien suuntaan! Vihdintieltä näet talon päädyssä olevan valkoisen mainoslakanamme. Varuste.net sijaitsee aivan vieressämme. Boulderkeskuksen kanssa olemme samassa talossa.

Ajo-ohje autoilijoille
Kun tulet Kehä ykköstä pitkin käänny vihdintielle Vihtiin päin. Aja noin 200m ja käänny heti ensimmäisestä risteyksestä oikealle, Ruosilantielle. Näetkin sitten heti meidän punaiset teippaukset oikealla puolella. 

Tullessasi Pohjoisestä päin, aja Konalan ja Malminkartanon risteyksen ohi, jonka jälkeen noin 500 metrin ajon jälkeen käänny vasemmalle Ruosilantielle. Käännyttyäsi Ruosilantielle, näet meidät heti oikealla puolella.

Parkkipaikat
Saat parkkipaikan takuuvarmasti myymälämme edestä. Myymälämme edessä on reilusti vieraspaikkoja. Tullessasi ostoksille voit ajaa autosi myös myymälän edessä oleville parkkipaikoille, jossa lukee Nutrimarket Oy ja Aminopörssi.

Myymälän hinnat
Myymälän hinnat ovat käytännössä samat, edulliset nettihinnat, mutta pieniä eroja voi olla. 
Nettialennukset ovat voimassa myymälässä ja lisäksi myymälässä on omia kampanjoita. 
Netin määrä-alennukset eivät ole voimassa myymälässä.

Valmiin tilauksen nouto
Voit tilatessasi valita toimitusvaihtoehdon "nouto myymälästä",  jolloin tilaukseen ei tule toimituskuluja ja voit noutaa sen myymälästämme aukioloaikojemme puitteissa. 
Ennen noutoa, odota kuitenkin sähköistä kuittaustamme, että tilaus on noudettavissa.

Myymälän maksutavat
Voit maksaa myymälässämme seuraavilla maksutavoilla: pankkikortit, VISA, visa electron, käteinen.

Aminopörssin henkilökunta
Kotimainen Aminopörssi on pk-yritys, joka työllistää yrittäjän lisäksi monta alan ammattilaista. Timanttisessa tiimissämme on tärkeää hyvä fiilis, toisten kunnioittaminen sekä omien vahvuuksien toteuttaminen. Meillä on töissä mukavaa, ja se näkyy asiakaspalautteiden perustella myös ulospäin. Meille on kiva tulla ostoksille!  
  • Aminopörssi
  • Aminopörssin lisäravinnemyymälä
  • Aminopörssi lisäravinnekauppa