TREENIVARUSTEET JA TREENIVÄLINEET

Kaikki treenivarusteet ja treenivälineet löydät Aminopörssin valikoimasta. Olemme valinneet tuotteet, joita asiakkaamme kaipaavat. Luonnollisesti haluamme myydä ainoastaan hyväksi todettuja ja suosittuja tuotteita: foamrollerit, painoliivit, joogamatot, shakerit ja juomapullot, kompressiotuotteet, nilkka- ja polvituet, voimapyörät, käsipainot, punnerruskahvat ja tangot vain muutamia mainitaksemme! Tutustu siis laajaan valikoimaan ja valitse omat treenivarusteet ja -välineet! 
Kätevät aterialaukut helpottavat arkirutiineja.  Salitreeniin kehitetyt hanskat parantavat grippiä.  Erilaiset juoksuvarusteet juoksuvyöstä juomapulloihin ja pikakengännauhoihin auttavat sinua jaksamana pisimmätkin juoksumatkat. Tukevat kompressiotuotteet: kompressiosukat, -säärystimet, -hihat ym. sekä laadukkaat nilkka- ja polvituet & ranne- ja kyynärtuet auttavat palautumaan urheiluvammoista ja estävät uusien syntymistä. Kattavasta valikoimasta erilaisia treenikasseja jokainen löytää sopivan omiin tarpeisiinsa. Treenisalille tärkeät vetoremmit, vyöt ja teipit löydät nekin Aminopörssistä. Lisäksi valikoimassamme on runsaasti erilaisia shakereitä ja juomapulloja, joista voit valita sinulle parhaiten sopivan ja värimaailmaasi mukavimmin sointuvan tuotteen.
Treenivälinevalikoimasta löydät mm. foamrollerit eli lihashuolto – ja pilatesrullat sekä trigger ball-tuotteet. Hyppynaru on tehokas -  ja useimmiten hauska - tapa treenata missä vain ja milloin vain. Kahvakuulat kuuluvat jo monien kotien vakiovalikoimaan. Leuanvetotangot on helppo kiinnittää ja poistaa jälkiä jättämättä. Otevoimaa tuovat tuotteet ovat erityisesti kiipeilijöiden suosiossa. Painoliivit tekevät mistä tahansa treenistä raskaamman ja sitä kautta tehokkaamman. Painot painoliiviin ja esim. käsipainot ja nilkkapainot, tangot, voimapyörät ja punnerruskahvat mahdollistavat nekin treenaamisen kotona. 
Joogaajat löytävät Aminopörssin valikoimasta ihanat, laadukkaat Mandukan ja 2in1 Yoga Design Labin -joogamatot, joiden avulla koko harjoitus saa uuden ulottuvuuden. Joogamattoihin on saatavilla myös pyyhkeet kuumajoogaa varten sekä runsaasti erilaisia kantokasseja ja remmejä, joiden avulla matto kulkee kätevästi mukana minne vain!
Tervetuloa tutustumaan laajaan valikoimaamme myymäläämme tai tilaa kätevästi ja nopeasti netistä! Autamme sinua mielellämme juuri sinulle sopivien tuotteiden valinnassa. 
 
Järjestys: