TREENIVAATTEET

Unohda vanhat, kulahtaneet verkkarit ja ylisuuret rikkinäiset t-paidat! Uudet, mukavantuntuiset ja hyvännäköiset treenivaatteet motivoivat treenaamaan. Aminopörssin laajasta valikoimasta jokainen löytää tyylilleen ja vartalotyypilleen sopivat vaatteet, joita käyttää mieluusti myös vapaa-aikana. Lisäksi kengät täydentävät asukokonaisuuden.
Ruotsalainen ICANIWILL tekee kauniita vaatteita ihanissa väreissä ja kuoseissa kaikkeen liikuntaan ja vapaa-aikaan. Naisten suosikkeja ovat hengittävät trikoot, jotka ovat erinomaiset niin lenkkipolulle kuin kuumajoogaankin! ICANIWILL on huippusuosittu kaikkialla maailmassa ja hastagia #icaniwill onkin käytetty jo yli 1 000 000 kertaa!
Korkealaatuiset, käytännölliset ja tunnistettavan designin Better Bodies -vaatteet valmistetaan aktiivisille kuntosaliharrastajille ja urheilijoille, jotka ovat ylpeitä saavutuksistaan ja elävät Better Bodies -elämäntyyliä. Slogan kertoo tuotteiden valmistuksen tavoitteen: Better Bodies lifestyle – the lifestyle of fitness.
Workout Empiren vaatteet valmistetaan kaikenkokoisille naisille. Ruotsalaisen brändin logossa näkyy kruunu, kruunu naiseudelle. 
Nebbian vaatteet suunnitellaan yli 20-vuoden kokemuksella atleettiselle vartalolle, erityisesti kehonrakentajille niin miehille kuin naisillekin. 
Australialaiseen Ryderwear -brändiin kuuluu runsaasti erilaisia trendikkäitä kuntosalitekstiileitä; vaatteita ja painonnostokenkiä. Kaikki vaatteet on valmistettu parhaista, hiostamattomista kankaista, ja ne on leikattu niin, että kova työ salilla näkyy. Siksi Ryderwear -tuotteet ovat kovaa treenaavien suosikkeja.
GASP-tuotteet on kehitetty kovaa treenaaville kuntosalikäyttöön ja sen ulkopuolelle. GASP-tuotteet viimeistellään käsin, jotta niissä on ainutlaatuinen ja yksilöllinen ilme. 
Myös Gorilla Wear on kehonrakentajien ja kuntosaliharrastajien suosikki. Gorilla Wear -vaatteissa yhdistyy tyyli ja istuvuus sekä mukavuus ja kestävyys. Gorilla Wear on alusta asti edustanut laatua, mukavuutta ja alkuperäisyyttä.
Australialainen Lorna Jane -vaatemerkki on kaunis, päällä erityisen ihana tuotemerkki aktiiviseen vapaa-aikaan ja treeniin.
Tervetuloa kokeilemaan Aminopörssin treenivaatteita myymälään tai tilaa omasi kätevästi netistä!
Valmistajien kokotaulukot löydät täältä!
Järjestys: