LUONTAISTUOTTEET JA KAUNEUS

Luontaistuotekategoriaan kuuluvat tuotteet, joiden lähtöaine on luonnosta. Eri kategoriat sisältävät erilaisia tuotteita hyvinvointiin. 
Kosmetiikkavalmisteet puolestaan hoitavat ihoa ulkoapäin. Ensisijaisesti ihon kunnon määrittelevät elintavat ja perintötekijät, mutta ilman ulkoista ihonhoitoa, iho tuskin voi hyvin pohjoisessa ilmastossamme. Niin ihanat kuin neljä vuodenaikaamme ovatkin, jokainen niistä rasittaa ihoa, varsinkin tapahtuvan muutoksen kautta. Talvella kuiva sisäilma, kylmä tuuli ja kolea lämpötila haihduttavat kaikki ihon omaa kosteutta. Siksi ihoa tulee hoitaa paitsi sisäisesti, myös ulkoisesti. Näin saadaan vahvistettua ihon omaa suojatehtävää, mikä on estää ulkoisten ärsykkeiden pääsyä ihoon ja toisaalta myös kosteuden haihtumista elimistöstä.
Luontaistuote sanana on yleisnimitys luonnosta lähtöisin oleville ravintolisille, jotka sisältävät esimerkiksi vitamiineja ja kivennäisaineita, rasvahappoja, maitohappobakteereita, kuituja tai kasviuutteita. Luontaistuotteet ovat useimmiten ravintolisiä, mutta tiettyjä luonnon raaka-aineita sisältäviä lääkekasveja sisältäviä tuotteita kutsutaan kasvisrohdosvalmisteiksi. Niitä ovat mm. mäkikuisma-, ja valeriaanavalmisteet. Luontaistuotuotteilla ei missään tapauksessa hoideta sairauksia. Ne rinnastetaan lainsäädännöllisesti, kasvisrohtovalmisteita lukuun ottamatta, elintarvikkeisiin.
Olemme koonneet Aminopörssin valikoimaan kiinnostavia, luonnollisempia kosmetiikkatuotteita asiakkaidemme toiveiden mukaan. Valikoimaan kuuluvat luonnon raaka-aineisiin pohjautuvat kosmetiikkatuotteet sekä fitness-asiakkaiden suosimat kisavärit. Luontaistuotteista puolestaan löydät tuotteet tukemaan terveyttäsi ja niiden avulla voit hoitaa esimerkiksi ihon kosteustasapainoa sisältäpäin.
Tutustu laajaan valikoimaamme, kokeile ja ihastu!
Järjestys: