TEHONLISÄÄJÄT JA PRE WORKOUT

Kaikki toivovat, että treeni sujuisi entistä paremmin. Sitä varten on kehitetty erilaisia tehonlisääjiä ja pre-workout tuotteita, jotka tuovat boostia treeniin hyvien elämäntapojen lisäksi. Valikoima kattaa ennen treeniä nautittavat pre-workout tuotteet, intratuotteet nautittavaksi treenin aikana, urheilujuomat sekä erityisesti miehille suunnitellut testoboosterit.
Pre-workout valmiste on ennen treeniä nautittava valmiste, jota käytetään suorituskyvyn ja -tehon lisäämiseen. Tuotteet sisältävät usein esimerkiksi beeta-alaniinia, jolla voi olla myönteinen vaikutus suorituskyvyn parantamiseen lyhyissä ja keskipitkissä suorituksissa. Karnosiini puolestaan vähentää fyysisen harjoituksen aiheuttamaa lihassolujen happamoitumista. Piristävä kofeiini taas näyttää parantavan suorituskykyä pitkäkestoisessa ja aerobisessa urheilusuorituksessa. 
Intra-workout valmisteet nautitaan treenin aikana. Ne sisältävät esimerkiksi välttämättömiä aminohappoja, jotka parantavat suorituskykyä, nopeuttavat palautumista ja edistävät lihaskasvua. Kivennäisaineet palauttavat hikoilun aikana menetetyt elektrolyytit ja auttavat nesteen imeytymisessä. Sitrulliinimalaatti puolestaan estää lihasväsymystä ja nopeuttaa palautumista. Hyvänmakuiset intravalmisteet sekoitetaan veteen shakerissa ja juodaan treenin aikana. Makuvaihtoehtoja on jokaiselle! 
Testoboosterit sisältävät myönteisesti testosteronitasoon vaikuttavia aineita kuten esimerkiksi sinkkiä, joka edistää veren testosteronitasojen pysymistä normaaleina sekä muita vitamiineja, superfoodeja (esimerkiksi macaa) ja kasviuutteita (esimerkiksi nokkosuutetta). Ne ovat kätevästi nautittavissa kapseleina. 
Urheilujuomat pohjautuvat elektrolyytteihin (esim. magnesium, kalium ja natrium) ja glukoosiin tai muuhun hiilihydraatin lähteeseen. Osa urheilujuomista sisältää myös proteiineja. Ne auttavat korvaamaan nopeasti menetettyä energiaa ja hikoilun kautta menetettyjä elektrolyyttejä. Tuotteet ovat useimmiten makeutettuja ja ne sekoitetaan shakerissa veteen ja nautitaan kylmänä. 
Aminopörssissä on kattava ja monipuolinen valikoima erilaisia tehonlisääjiä ja pre-workout valmisteita. Tilaa omasi kätevästi netistä tai poikkea myymälässä. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua oikeiden tuotteiden valinnassa.
Järjestys: