Joogatarvikkeet

Aminopörssin valikoimasta löydät kaikki tarvittavat joogatarvikkeet joogamaton kuljetukseen, pesuun sekä joogaharjoituksen tueksi. Tutustu valikoimaan ja ihastu!
Mandukan joogamaton sertifioiduilla, eteerisiin öljyihin pohjautuvilla luomupuhdistusaineilla puhdistat mattosi helposti ja pidät sen ihanan tuoksuisena. Pesuaineet sisältävät kovaa vettä neutralisoivaa sitruunahappoa, peseviä aineita sekä antibakteerisia eteerisiä öljyjä. Valitse energisoiva inkivääriruoho tai makea ja kukkainen sitrus. Saatavana isossa ja pienessä pullossa, kokeile ensin – ihastu ja osta isompi pullo!
Kevyet ympäristöystävälliset ja kestävät Manduka joogavyöt parantavat kannatusta ja tekniikkaa asanoissa. Valitse omasi laajasta valikoimasta. Blokit voit valita kierrätetystä EVA-vaahtomuovista valmistettuina tai korkkisena. Ihanat bolsterit restoratiiviseen joogaan löydät pyöreänä tai suorakulmion muotoisena. Mandukan maton (tai minkä tahansa joogamaton) kannat kätevästi mukana kantoremmillä tai kätevillä ja kestävillä kantokasseilla tai repuilla, joihin mahtuvat myös tarvittavat pikkutavarat.
 
Järjestys: