Joogamatot

Mandukan kestävät, paikallaan pysyvät joogamatot ovat jokaisen joogin ykkösvalinta. Ne on valmistettu kestävästä materiaalista luontoystävällisellä menetelmällä. 
Valitse seuraavasta valikoimasta: The Black Mat, Manduka PROlite tai Manduka X joogamatto, joille on luvattu kaikille elinikäinen takuu. Kestävä, kahdella eri paksuusvaihtoehdolla saatava Manduka eKO Lite joogamatto on myös erinomainen ekotietoiselle joogille ja matkalle mukaan kannattaa valita kevyempi matto; Manduka eKO SuperLite. 
Legendaarinen The Black Mat on ensimmäinen Mandukan valmistama matto jo 15 vuoden takaa. Suosituin Manduka PROlite joogamatto on laadukas, käytössä miellyttävä ja The Black Mat mattoa kevyempi vaihtoehto. Mattojen liukumista estävän pintamateriaalin vuoksi niissä on hyvä pito ja lisäksi suljettu pintamateriaali estää lian, bakteerien ja hien pääsyä maton sisään. Matot sopivat kaikenlaiseen joogaan. 
Manduka eKO SuperLite matto on poikkeuksellisen kevyt ja näppärä matto paljon matkustavalle. Maton voi taitella pieneen tilaan ja se painaa vain 1 kg. Matto on valmistettu uusiutuvasta ja biohajoavasta raakakumista, joka takaa loistavan pidon ja mukavuuden. Materiaali on täydellinen ekotietoiselle joogille, joka ei halua kuormittaa luontoa muovijätteellä. Maton voi hävittää biojätteen joukossa (leikataan paloiksi) kun se joskus vuosien jälkeen on kulunut loppuun. Matto on 99 % lateksivapaa, ja sopii näin myös useimmille lateksiherkille. 
Mandukan mattoja on saatavilla lukuisissa erilaisissa toinen toistaan ihanammissa väreissä! Värin vaihto onkin yleisin syy ostaa toinen joogamatto. 
Yoga Design Lab joogamatoissa ovat 2 in 1 mattoja, joissa hikipyyhe on joogamatossa pysyvästi kiinni. Tämä matto sopii erityisen hyvin hotjoogaan, mutta toimii myös normaalissa huoneenlämmössä tai vaikkapa puistossa/rannalla tms. 
Kokeile Mandukan tai Yoga Labin korkalaatuista mattoa ja ihastu! Joogaharjoituksesi saa uuden ulottuvuuden. 
 
Järjestys: