INBODY MITTAUS & HIERONTA

Teemme Aminopörssissä kehonkoostumusmittausta InBodyn uusimmalla Inbody770 mittalaitteella. Olemme tehneet mittauksia jo vuodesta 2015. InBody-mittaus antaa sinulle erittäin kokonaisvaltaisen ja tarkan kuvan kehosi tilasta. Oheisesta ajanvarauskalenterista voit katsoa vapaana olevat ajat. Tarkemmat tiedot mittauksesta ja ohjeet löydät yllä olevista tuotekuvauksista.
Inbody770 on kehitetty ammattilaisten toiveita noudattaen. Samalle laitteelle tallentuu koko mittaushistoria graafisessa muodossa, joka tulostetaan mittauksen jälkeen. Saat raportin mukaan mittauksesta. Raportista on helppo seurata kehonkoostumuksen muutosta ja suunnata kohti omia tavoitteita. Laite visualisoi kehonkoostumuksen sekä kehonkoostumuksen muutokset, koska pelkkä painonseuranta ei kerro mitään henkilön ravitsemustilasta tai rasvan ja lihasmassan suhteesta. Laitteella seurataan mm. lihasmassaa- ja lihastasapainoa, rasvaprosenttia ja viskeraalirasvaa (eli sisäelinten ympärillä olevaa rasvaa) sekä nestetasapainoa. Inbody-mittaus sopii ihan kaikille: kuntoilijoille, urheilijoille sekä kaikille kehonkoostumuksesta kiinnostuneille. Suosittelemme erityisesti mittausta mm. fitness-kisaajille, kehonrakentajille sekä laihduttajille, kun tavoitteena on säilyttää lihasmassaa - tai jopa lisätä sitä - ja laihduttaa kehon rasvaa.
Raskauden aikana mittauksia ei tehdä eikä silloin, jos sinulla on sydämentahdistin tai sinulta on amputoitu raaja. Mittaus vie kokonaisuudessaan noin 15 minuuttia. Saavu mielellään mittaukseen tyhjällä vatsalla, eli odota 2 tuntia syömisen jälkeen mittausta. Fyysistä rasitusta ennen mittausta ei suositella, sillä se voi vääristää tuloksia. Mittaus suositellaan tehtäväksi aamupäivällä. Mittaustulokset käydään läpi LookinBody-mittausohjelmiston avulla. Saat meiltä raportin paperilla sekä sähköisenä.
Aminopörssin tiloissa toimii myös koulutettu hieroja - urheiluhieroja Juho Rauhala. Juho taitaa hieronnat klassisesta hieronnasta urheiluhierontaan ja nivelmobilisointiin. Vapaat hieronta-ajat löydät ajanvarauskalenterista. Hieronta maksetaan hieronnan yhteydessä suoraan Juholle.
Lämpimästi tervetuloa Aminopörssiin niin Inbody-mittaukseen kuin hierontaakin! Varaat ajan kätevästi ajanvarauskalenterista tai soittamalla meille.
Järjestys: