EAA

Aminohapoista, joista proteiinit koostuvat, on hyötyä palautumiseen ja lihaskasvuun. Välttämättömät EAA-aminohapot on saatava ravinnosta, koska elimistö ei tuota niitä itse. 
Proteiinit koostuvat aminohapoista. Yhdeksän aminohapoista on välttämättömiä, mikä tarkoittaa sitä, että niitä tulee saada ravinnosta, koska elimistö ei pysty niitä itse muodostamaan. Välttämättömiä aminohappoja, jotka tulee saada ravinnosta ovat: histidiini, isoleusiini, leusiini, lysiini, fenyylialaniini, metioniini, treoniini, tryptofaani ja valiini. EAA on lyhenne välttämättömille aminohapoille (englanniksi Essential Amino Acids) ja se käsittää kaikki välttämättömät aminohapot.  
EAA-aminohappoja myydään valmiina EAA-aminohapposekoituksina. Ne ovat useimmiten veteen sekoitettavia jauheita. Saatavilla on maustettuja ja maustamattomia valmisteita, mistä voit helposti valita omia tarpeitasi parhaiten vastaavan tuotteen. 
Myös EAA-aminohappoja lisätään valmiisiin jauhesekoituksiin. Esimerkiksi Nutri Works Intra Works on treenin aikana nautittava juoma, joka sisältää EAA-aminohappoja. Hyvänmakuinen juoma sekoitetaan shakerissa veteen ja nautitaan treenin aikana. 
Järjestys: